Over ons

Makkey is een jong bedrijf dat in 2015 is gestart. We zijn gevestigd in Schoondijke en leveren voornamelijk in Zeeuws-Vlaanderen (maar ook daarbuiten) onze producten. Ons assortiment bestaat uit springkussens, spelkussens, stormbanen, zeskamp onderdelen en blikvangers. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verhuur van tafels & stoelen, servies, glaswerk, licht, geluid en drive-in shows. In principe kunnen we dus alle materialen – ook in grote aantallen – voor uw evenement leveren.

De online verhuurshop

Via onze website kunt u onze producten bekijken. Wilt u reserveren? Op de productpagina’s kunt u een datum selecteren. Het systeem kijkt dan in onze administratie of het product nog vrij is op de gekozen datum. Zo weet u direct of het product nog beschikbaar is. Wel zo transparant! Als het product beschikbaar is kunt u het toevoegen aan het winkelmandje en eventueel aanvullen met andere producten. Na het invullen van uw gegevens nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor de bezorg- en ophaaltijd. Voor grote reserveringen maken we graag een offerte op maat.

Veiligheid

Wist u dat onze springkussens, spelkussens en stormbanen worden gekeurd? Alle attracties in ons assortiment voldoen aan de NEN14960 veiligheidsnorm.

Andere producten

Mocht u bepaalde producten niet op onze website kunnen vinden, aarzel niet en neem contact met ons op. Door onze nauwe connecties met evenementenbureau’s uit de regio kunnen we vaak ook producten leveren die we zelf niet in ons assortiment hebben.

Sponsoring

Ons sponsorbeleid voor scholen, verenigingen en stichtingen is te vinden op deze pagina. Wilt u op de hoogte blijven van onze producten, werkzaamheden en aanbiedingen? Like ons dan op Facebook!